NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT KUZU GöBEğI MANTAR TOHUMU

Not known Factual Statements About kuzu göbeği mantar tohumu

Not known Factual Statements About kuzu göbeği mantar tohumu

Blog Article

Siparişiniz ile birlikte size yardımcı olması için mantar ekimi ve yetiştirilmesi hakında bilgiler bulunan bir ekim klavuzu gönderiyoruz.

Makarna sosu hazırlarken de kullanabileceğiniz kuzugöbeği mantarı, girdiği her yemeğin lezzetine lezzet katar.

Sonuç olarak tesis kurulumu ile ilgili net maliyet belirtmek mümkün değildir. Yazıda yer alan mantar ısı ve nem değerlerini nasıl elde edebileceğinizi planlayıp maliyet çıkarabilirsiniz.

Tohumun kompost içinde iyice ve düzgün bir şekilde dağıtılması çOkay önemlidir. İoffer bir yetiştirme ortamı için Ortalama olarak 10 kg kompost içine 300 gram ile five hundred gram arasında tohum karıştırılması gerekir. Mantarı hem evde hem de serada kolaylıkla yetiştirebilirsiniz.

Kuzu göbeği mantarı avcılığı yapmak istiyorsanız, orman yangınlarının olduğu bölgeleri araştırmanız gerekiyor. Bu bölgede yangınlardan sonra yıllar boyu mantar oluşmaya devam eder.

 Bu işlemde ten kilogram kompost kullanılacaksa en fazla five hundred gram civarı mantar tohumu kullanmak uygun olacaktır. Bu karışımın hazırlanmasının ardından ise mantarların yetişmesi için uygun ortamın sağlanması gerekmektedir.

Onlara aracı kurumlara göre daha uygun fiyata sizden alım yapabileceklerini here belirtin. Bu konuda ne kadar araştırma yaparsanız karlı çıkma şansınız da o derece yüksektir.

Her kullanımdan sonra elbiseler kağıtlara sarılıp otoklava veya kurutma dolabına yerleştirilmeli ve burada one hundred thirty C 'de iki saat süreyle steril hale getirilmelidir. Sterilizasyon süresi sonunda kağıda sarılı şekilde çıkarılıp temiz bir dolapta tekrar kullanıma kadar kapalı muhafaza edilmelidir.

Eğer bulunduğunuz bölge soğuksa ya da çok sıcaksa bu sıcaklığa geleceği mevsimi mutlaka beklemeniz gerekiyor. Ülkemiz için genel ekim zamanı olarak önerilen ise sonbahar ayları ya da yaz sonu oluyor, aklınızda bulunsun.

İlk parti istiridye mantarını hasat ettikten sonra, ikinci bir mahsul yetiştirebilirsiniz. İkinci meyve verme turu için bol miktarda miselyum kalıntısı olacaktır. Tek yapmanız gereken ikinci tur için alt tabakayı nemlendirmektir.

sixty gün boyunca whatsapp destek hattımızda sizlere kitinizi aldığınız günden başlayarak teknik destek verilecektir.

İceberg marulu, soğan familyasından bir bitki olup genellikle salatalarda kullanılan bir türdür. İceberg marulu tohumdan yetiştirilebileceği gibi fidan olarak da satın alınabilir. İşte iceberg marulu tohumundan nasıl yetiştireceğinizle ilgili genel advertımlar:

Altın İstiridye Mantarı: “Sarı” istiridye mantarı olarak da bilinen bu çeşidin parlak renkleri vardır ve yumurta mantarı ile karıştırılması kolay bir görünüme sahiptir. Sarı istiridye mantarı, twenty ila thirty derece arasında daha sıcak iklimleri tercih eder.

Bir kompostun kaliteli olmasını sağlayan en önemli özelliği içerdiği kuru madde ve misel miktarıdır. İstiridye mantarı kompostu verimli olabilmesi içwithin ağırlığının en az %50’si kuru madde olmalı ve kuru madde miktarının da %five’i kadar misel olmalıdır.

Report this page